Seeky

Vylepšite svoju kybernetickú ochranu s novým riešením SecuRadar!

Dátum vydania

16. 10. 2024

Zaujíma vás popísaná téma?

kontaktujte nás
Vylepšite svoju kybernetickú ochranu s novým riešením SecuRadar!

S rastúcou digitalizáciou rastie počet kybernetických hrozieb, ktorým musia spoločnosti denne čeliť. Všimli sme si, že mnohé organizácie sa snažia zabezpečiť svoju kybernetickú bezpečnosť, najmä v súvislosti s novými zákonmi a nariadeniami, ako napr. NIS2 a DORA. To nás inšpirovalo k vytvoreniu nového produktu – SecuRadar.

SecuRadar Vyvinuli sme ho na základe spätnej väzby od našich zákazníkov, ktorí hľadali cenovo dostupné riešenie s jednoduchým a rýchlym nasadením, ktoré by zároveň poskytovalo vynikajúcu ochranu. Je navrhnuté tak, aby pomohlo podnikom všetkých veľkostí vrátane tých, ktoré práve začínajú budovať svoju kybernetickú ochranu, získať prístup k najlepším technológiám a odborným znalostiam.

Čo ponúka SecuRadar?

  1. Prispôsobenie
    • Naše riešenie je flexibilné a prispôsobuje sa špecifickým potrebám každej organizácie. Či už ste malá firma alebo veľký podnik, SecuRadar ponúka rôzne možnosti, ktoré môžu rásť spolu s vašou organizáciou. Získate nielen okamžitú ochranu, ale aj riešenie, ktoré sa môže vyvíjať spolu s vašimi budúcimi potrebami.
  2. Komplexná ochrana
    • Poskytujeme ochranu pred širokou škálou kybernetických hrozieb vrátane malvéru, phishingu a ransomvéru. Naše riešenia chránia nielen vaše podnikanie, ale aj údaje, ktoré zdieľate so svojimi dodávateľmi a partnermi. So SecuRadar budú citlivé informácie chránené za každých okolností.
  3. Transparentnosť a prehľad
    • So SecuRadarom budete mať neustály prehľad o stave svojej IT infraštruktúry. Náš systém vám poskytne informácie o potenciálnych hrozbách v reálnom čase, čo vám umožní rýchlo reagovať a zabezpečiť maximálnu bezpečnosť vášho podniku. Transparentnosť vašich bezpečnostných procesov je jedným z našich hlavných cieľov.
  4. Cenová dostupnosť a rýchle nasadenie
    • Jednou z kľúčových vlastností systému SecuRadar je jeho cenová dostupnosť. Okrem toho je navrhnutý na rýchle nasadenie, čo znamená, že ho môžete začať používať takmer okamžite bez potreby dlhých implementačných procesov. So SecuRadarom získate plnú funkčnosť v krátkom čase, čo vám umožní rýchlo reagovať na meniace sa kybernetické hrozby.
  5. Profesionálna podpora

    • Náš tím odborníkov vám poskytne plnú podporu a poradenstvo. Či už potrebujete pomoc s implementáciou alebo reakciou na konkrétnu kybernetickú hrozbu, sme tu pre vás 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Kvalifikovaní odborníci na kybernetickú bezpečnosť sú pripravení pomôcť vám čeliť akejkoľvek výzve.

Bezplatné posúdenie zabezpečenia

Našim zákazníkom ponúkame možnosť bezplatného posúdenia bezpečnosti, ktoré vám poskytne podrobný prehľad o stave vašej IT infraštruktúry. Toto posúdenie je nielen súčasťou nášho riešenia, ale aj odrazom nášho prístupu k zákazníkom. Chceme vám pomôcť identifikovať slabé miesta a odporučiť konkrétne opatrenia na zlepšenie bezpečnosti. Dostanete podrobnú správu s jasnými krokmi na posilnenie kybernetickej obrany.

Chráňte svoje podnikanie so SecuRadarom – buďte pripravení na každú hrozbu

Riešenie sa rýchlo a jednoducho nasadzuje a je cenovo dostupné, vhodné pre každú firmu. Navštívte našu stránku produktu a dozviete sa viac ako môže SecuRadar ochrániť vašu firmu ešte dnes!

Ďalšie články

Digitálnymi technológiami žijeme. A preto o nich aj píšeme.

Najnovšie články
Ďalšie články
1/10

Alebo nás kontaktujte priamo

Martina Plisková

Martina Plisková

koordinátor kancelárie

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulár, ozveme sa vám do niekoľkých dní s návrhom nezáväznej konzultácie.

Kontakt - Martina Pliskova