Seeky

20 rokov System4u – Amálka, asistentka predaja

Dátum vydania

1. 8. 2024

Zaujíma vás popísaná téma?

kontaktujte nás
20 rokov System4u – Amálka, asistentka predaja

Práca na zkúšku sa zmenila na intenzívnych 5 rokov

Do spoločnosti System4 som nastúpila ako koordinátorka kancelárie v čase, keď spoločnosť oslavovala 15 rokov svojej existencie. Takže v septembri to bude už 5 rokov. Keď som tu začínala, mala som želanie robiť prácu, kde budú príjemní ľudia a kam by som rada išla. A to sa mi aj podarilo. V System4 sa mi páči rodinná, priateľská a dokonca aj punková atmosféra a zázemie je skvelé.

Po pol roku práce na tejto pozícii mi postupne pribudla agenda asistentky predaja, ktorej sa naplno venujem už 4 roky. Zahŕňa podporu predajcov v celom procese predaja – od tvorby cenových ponúk, cez komunikáciu s našimi technikmi, dodávateľmi, zákazníkmi až po fakturáciu. Táto práca ma baví, rozhodne nie je stereotypná. Navyše, keď získam úspešnú ponuku napríklad pre záchrannú službu alebo školy, dáva mi to úplne nový zmysel a udržiava ma to v motivácii. Veľkou výhodou je aj možnosť home office a práce odkiaľkoľvek. Využívam to napríklad, keď idem navštíviť rodinu, ktorá žije 200 km od Brna.

Zozbieral som veľa skúseností

Okrem intenzívnej práce sa konajú aj intenzívne firemné podujatia. Zážitkov mám veľa, ale rád by som spomenul vianočné večierky, ktoré sa vďaka covidu zmenili na adventné prechádzky v prírode a ktoré sa končia v lesných baroch s veselou náladou a čelovkami na hlave. Zažil som aj niekoľko teambuldingov na bicykloch. Veľmi silným zážitkom bola návšteva jaskyne Býčia skala, kde sme sa brodili a na jednom mieste plazili studenou vodou.

A čo ma najviac baví v osobnom živote?

Rád tancujem Lindy-Hop (swing), otužujem sa v rieke alebo v kameňolome, v lete jazdím na bicykli, v zime na bežkách, mám rád kultúru (divadlo, koncerty), pivo a stolové hry s priateľmi, cestujem. Najradšej mám treking v horách. Najzaujímavejším miestom, ktoré som v posledných rokoch navštívil, bola Madeira a najmä výstup na Pico Ruivo, najvyššiu horu Madeiry.

Asistentka predaja, Amálie Urbišová.

20 rokov Amálie Urbišová20 rokov Amálie Urbišová
20 rokov Amálie Urbišová

20 rokov Amálie Urbišová

Ďalšie články

Digitálnymi technológiami žijeme. A preto o nich aj píšeme.

Najnovšie články
Ďalšie články
1/10

Alebo nás kontaktujte priamo

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulár, ozveme sa vám do niekoľkých dní s návrhom nezáväznej konzultácie.

Kontakt - Martina Pliskova