Seeky

Správa priemyselných zariadení

Čítačky čiarových kódov, podpisové a mobilné POS terminály, odolné zariadenia alebo zariadenia s podporou štandardov IoT. Všetky tieto zariadenia majú svoje špecifiká a často sa nasadzujú v business critical procese. A my vám pomôžeme s ich nasadením, konfiguráciou a správou.

Prečo práve u nás?
Správa priemyselných zariadení
  • 1

    Spolupracujeme s tými najlepšími

    Sme dodávateľom špičkových riešení pre správu priemyselných zariadení – SOTI a VMware Workspace ONE. Obe tieto platformy majú dlhú históriu podpory riadenia priemyselných zariadení a sú lídrami na trhu.

  • 2

    Technológia na maximum

    Dobre poznáme výhody, rozšírenia a nástroje podpory odolných zariadení od spoločností Zebra, Samsung a ďalších. Pristupujeme k nim inak ako k bežným Androidom a využívame ich naplno.

  • 3

    Máme skúsenosti

    Máme rozsiahle skúsenosti s prevádzkou odolných zariadení v rôznych typoch prevádzok, v uzavretých sieťach bez komunikácie s internetom a so zabezpečením týchto zariadení pomocou režimov kioskov.

  • 4

    Žiadne zbytočné prestoje

    Diagnostické nástroje pomáhajú predchádzať neočakávaným zlyhaniam zariadenia v dôsledku vybitej batérie alebo slabého pripojenia. A keď sa zariadenie pokazí, automatická aktivácia umožňuje vymeniť poškodené zariadenie za nové v priebehu niekoľkých sekúnd.

1/4

Pozrite sa na implementované riešenia

zobraziť

Máte záujem o podobné služby?

kontaktujte nás

Kompletne sa o vás postaráme. Vyberieme správne vybavenie, nasadíme najvhodnejšiu technológiu, vyriešime bezpečnosť vašich firemných údajov a naše centrum podpory IT vám bude k dispozícii 24 hodín denne.

Správa priemyselných zariadení

Naše služby

  • Nastavíme optimálny proces aktivácie pre všetky zariadenia – bezdrôtovo cez Android Enterprise zero-touch, QR kód, NFC alebo pomocou vlastných technológií, ako je Zebra StageNow.
  • Priemyselné zariadenia majú dlhú životnosť. Okrem moderných zariadení so systémom Android Enterprise vám môžeme pomôcť spravovať aj zariadenia so systémom Windows CE / Android v režime Device Admin.
  • Máme bohaté skúsenosti s nastavením režimu kiosku, ktorý je pre tieto zariadenia typický. Môžeme vám pomôcť zabezpečiť vaše zariadenie proti neželanej manipulácii.
  • V prípade problému na zariadení môžeme zabezpečiť vzdialenú kontrolu pracovníkom IT.
  • Môžeme vám pomôcť spravovať aktualizácie zariadenia a diagnostikovať problémy s pripojením, batériou a ďalšími nastaveniami, aby sme zabránili nežiaducim výpadkom.
  • Podporíme vašich vývojárov pri vývoji aplikácií “line of business (LOB)” – uľahčíme ich hromadné nasadenie a konfiguráciu pomocou MDM.
  • Poskytujeme podporu pre nasadený systém správy a koncových používateľov.

Od snímačov čiarových kódov cez podpisové a mobilné POS terminály až po rugged devices a špeciálne zariadenia IoT. Pomocou správnej technológie môžete hromadne nastaviť, konfigurovať a monitorovať všetky mobilné priemyselné zariadenia vo vašej firme.

referencie

So správou premyslených zariadení pomáhame týmto spoločnostiam:

1/2
1/2

Alebo nás kontaktujte priamo

Martina Plisková

Martina Plisková

koordinátor kancelárie

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulár, ozveme sa vám do niekoľkých dní s návrhom nezáväznej konzultácie.

Kontakt - Martina Pliskova